Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bannerkészítés képes leírás - Linképítés.tlap.hu
részletek »

Bannerkészítés - Linképítés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: linkepites.tlap.hu » Bannerkészítés
Keresés
Találatok száma - 9 db
Banner készítés

Banner készítés

A banner-hirdetésnek nagy előnye a többi médiummal (TV, rádió, plakát stb.) szemben, hogy pontosan mérhető hányan látták és hányan kattintottak rá. Évek óta foglalkozom bannerek készítésével. Ügyfeleim között ép úgy megtalálhatóak kis, pár fős vállalatok és nemzetközi multi-cégek is (pl.: LG, Pannon, Hewitt stb.). Nagy tapasztalatra tettem szert a kialakított arculatok, hagyományos reklámok internetre történő átültetésében, valamint új kreatívok kidolgozásában is.

Banner készítés - nexum

Banner készítés - nexum

A banner az egyik leglátványosabb hirdetési forma, amelynek segítségével változatos, feltűnő, izgalmas és egyedi online reklámok készíthetőek. A hirdetésnek ki kell tűnnie a többi közül, mutatnia kell valami újat, izgalmasat, egyedit. A banner készítés elsődleges célja, hogy a banner kattintásra ösztönözze az érdeklődőt, interaktív banner esetében pedig aktív cselekvésre késztesse egy feladat vagy játék segítségével. A megrendelőtől készen kapott, vagy igény szerint, általunk elkészített story board tervezésével kezdődik a megvalósítás, amelyet az úgynevezett master banner készítés követ. A master banner és a produkciós lista alapján készítjük el a mutációkat és az esetleges bannert helyettesítő animált GIF állományokat.

Banner készítés Online

Banner készítés Online

Banner készítési szolgáltatásunkkal most több látogatót szerezhet weboldalára, ezzel növelve az interneten üzleti hatékonyságát. Tapasztalatainkkal min őségi flash bannereket tervezünk partnereink részére, amely precízen szerkesztett megjelenéssel közli a hirdetői üzenetet. Gyors- akár 24 órán belüli elkészítési idővel vállalunk standard és egyedi méretmutációjú banner készítést. Kedvezményes áraink mellett, minden 3. bannert ingyen készítjük el megrendelőink számára. Banner készítés történhet önálló és kapott kreatív alapján, attól függően, hogy megrendelőnk rendelkezik-e saját logó, kép és grafikai anyagokkal. Látványterv oldalunkon folyamatosan nyomon követhető az animáció kivitelezésének menete.

Webmarketing magazin hírek
Hogyan építsünk linket?
Hogyan építsünk linket? Ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el a keresők találati listáin nem elég egy korszerű, keresőbarát felépítésű honlap elkészíttetése. A látogatottság érdekében be kell vetni néhány marketing eszközt, ezek között a linképítést is. Linket többféle módon lehet építeni. Vannak linkkatalógusok, amelyeknek a releváns témaköreibe ajánlhatjuk a weboldalunkat. Ezek...
A linkkampányok módszerei
A linkkampányok módszerei Egy linkkampány többféleképpen is kivitelezhető, azonban minden esetben egy...
Melyik a jó hírlevél feliratkozási módszer?
Melyik a jó hírlevél feliratkozási... Általában, a hírlevelezés hallatán sokan gondolnak a kéretlen levelekre, a...
Bannerkészítés

Bannerkészítés

A banner az online marketing egyik eszköze. Fő funkciója, hogy felkeltse a figyelmet és kattintásra ösztönözzön. Általánosan használt bannerméretek: Fekvő bannerek: Full banner: 468*60 pixel Half banner: 234*60 pixel Leaderboard: 728*90 pixel Álló bannerek: Vertical banner: 120*240 pixel Skyscraper: 120*600, 160*600 pixel

Bannerkészítés - Bellus Editor

Bannerkészítés - Bellus Editor

Weboldal és bannerek készítése magánszemélyek és vállalkozások részére.

Flash banner készítés II.

Flash banner készítés II.

A TARGET Banner fo tevékenysége a professzionális banner készítés : Flash banner , gif banner , jpg banner. Banner készítés felsofokon!

Flashbanner készítése

Flashbanner készítése

Mester László projektjeinek nyitó oldala, ahonnan három portál érhető el: - Saját készítésű ingyenesen letölthető háttérképek, avatarok, banner alapok, flash és egyéb sablonok. - Flashbanner készítést ajánló portál, megtekinthető sablonokkal, referenciákkal. - Mester László flashdesigner bemutatkozó oldala.

hajlee-web

hajlee-web

Minőségi Flash Bannerek és Weboldalak készítése a legolcsóbban! Gyors és olcsó munka rövid határidővel a legkiválóbb minőségben. 2011-től megújult formában, bővített szolgáltatásokkal már Flash weboldalak készítését is vállalom elfogadható árakon. Flash weboldal sablonok, vagy akár egyedi elképzelés alapján készült flash weboldalak. Továbbra is kiemelt szolgáltatásként flash bannerek készítését kínálom!

SenSCMS banner készítés

SenSCMS banner készítés

A SenSCMS a Senswerk Kft. weboldal, webáruház, portál készítéssel foglalkozó üzletága. Rendszereink népszerűségét az automatikus keresőoptimalizálást támogató funkciók, a könnyen kezelhető, felhasználóbarát felületek adják. Ügyfeleinket full service ügynökségként a weboldal, webáruház, portál készítés teljes folyamata alatt, előtt és után is segítjük, hogy sikeres legyen online megjelenésük. Főbb szolgáltatásaink: * Weboldal készítés * Webáruház készítés * Portál készítés * Keresőoptimalizálás * Keresőmarketing * Közösségi marketing * Banner készítés * Webdesign * Webtárhely * Domain regisztráció * Adatbányászat * Szoftver fejlesztés

Tuti menü